Jag är en 22 årig kille som bor i Mullsjö. Min Familj består av min sambo Madeleine och våra två katter.

Första laxen


Efter några timmars sömn ringde klockan vid 06.00. Andreas kom och hämtade mig vid strax efter halv sju. Planerna var egentligen att vi skulle åkt till västra sidan av Vättern men vädret och rapporter från laxfiske gjorde att vi åkte till Ödeshög. Det låg ett svagt duggregn i luften när vi kom fram till fiskeplatsen. Vi riggade upp spöna och började fiska.

Vid klockan halv tio slukade en lax min tubfluga. I början trodde jag att den var liten eftersom den inte gjorde något större motstånd. När laxen började närma sig land gjorde den ett par rusningar för att sedan landa i Andreas håv. Fisken mättes till 68 cm och en vikt på 4 kg. Det var riktigt kul och en bra början på laxkarriären!



Vid klockan tio var det dags för Andreas att få dagens fisk. Oddsen för att han ska få fisk är höga eftersom han har 100% fångststatestik på alla fisketurer med mig. Det spelar ingen roll om vi åker till Trollsjön, Hökensås, Stråken eller Vättern. Han får alltid fisk! :) Fisken han fick idag var en röding som mättes till 53 cm och blev varsamt tillbaka släppt.



Det var en riktigt lyckad och trevlig dag och jag ser redan nu fram emot att åka iväg snart igen till de ljuva klipporna och jaga det goda silvret!

Kommentarer

Fredrik Arvidson - 2009-11-10

Ödeshög är där allt händer.. Jag blev t o m "gjord" där :P



/"Pöös"

Kjell - 2009-11-11

Grattis Gabriel det var inte illa ha de gött Kjell

Gabriel - 2009-11-11

Tack tack! Det var riktigt kul att få en lax!

Kommentera inlägget:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Webbsidan är design för Firefox och Internet Explorer 7.0